S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

 


Ovoce sušené mrazem

Co je lyofilizované ovoce?

Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci. Prostě vše, co je v čerstvém ovoci najdete i v lyofilizovaném.

Výhody lyofilizovaného ovoce:

  • zachování chutí
  • zachování vůně
  • zachování přírodní přirozené barvy
  • zachování struktury
  • zachování nutričních hodnot a vitamínů
  • zachování živin a minerálů
  • zachování energetické hodnoty
  • neplatíte hmotnost vody
  • 90% snížení hmotnosti při 100% zachování objemu
  • dlouhá trvanlivost při správném skladování

 

Řadit podle 
Výrobce  


Cena 79,00 Kč (2,98 Eur)

skladem
novinka



Cena 59,00 Kč (2,23 Eur)

na dotaz
novinka



Cena 59,00 Kč (2,23 Eur)

skladem
novinka



Cena 59,00 Kč (2,23 Eur)

na dotaz
novinka



Cena 59,00 Kč (2,23 Eur)

na dotaz
novinka



Cena 59,00 Kč (2,23 Eur)

skladem
novinka

NmRkYmU3Z