S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

 


Úvod »Kokosový olej» Kokosový olej extra virgin BIO 1000 ml


        

Kokosový olej extra virgin BIO 1000 ml

skladem

 

Skladem: 2,00 ks
Výrobce: Dragon Superfoods
Nákupem získáte 23 bodů
Cena:
465,00 Kč (17,55 Eur)

do košíku:
  ks  

Kokosový olej extra virgin BIO 1000 ml

Kokosový olej se získává z jader kokosových ořechů. Někdo si cení jeho výživových vlastností, někdo jeho univerzálního využití.

Kokosový olej má schopnost posílit oslabený imunitní systém, jelikož zvyšuje počty bílých krvinek. Jako prevenci můžeme užívat několik lžiček bio kokosového oleje denně. Stabilizuje počty lipidů, chrání proti poškození jater. Je vhodný pro lidi s problémy štítné žlázy. Urychluje metabolismus.

Bio kokosový olej využijeme v péči o pleť a vlasy, je ideální na pečení, vaření i studenou kuchyni. Obsahuje kyselinu laurovou, která má antibakteriální, protiplísňové, a antioxidační účinky. Další složkou je kyselina kaprinová, jež má antimikrobiální účinky.

Hlavní složka bio kokosového oleje se používá při výrobě mýdel, šamponů a jiné kosmetiky. Nejlepší kokosové oleje se vyrábí lisováním za studena a jsou v bio kvalitě.

Kokosový olej - tipy

  • Péče o vlasy: jako příjemnou relaxaci si můžeme udělat masáž pokožky hlavy či o ni požádat partnera. Pokožka se tak zbaví lupů, vyživí vlasy a zároveň poslouží jako kondicionér, protože vlasy budou po masáži krásně hladké a lehce rozčesatelné.
  • Péče o pleť a tělo: bio kokosový olej využijeme jako univerzální krém pro každý typ pleti. Perfektně se vstřebá a zároveň pokožku hydratuje a zvláčňuje. Můžou jej používat lidé s citlivou pletí, kožními problémy, ekzematici i děti. Zpomaluje proces stárnutí a  regeneruje buňky. Mazat s ním můžeme jak pleť na obličeji, tak celé tělo jako s tělovým mlékem.  Nebo jej použijeme jako „masážní krém“.
  • Do kuchyně: Skladujeme jej nejlépe do 20 stupňů Celsia. Můžeme jím nahrazovat jiné tuky uvedené v receptech. Hodí se jak do sladkých, tak slaných jídel. Neobsahuje cholesterol.

Země původu: Indie


NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

MDVkZD